• 2019/2020 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği kapsamında Erasmus+ hareketliliğine hak kazanan adaylarla oryantasyon toplantısı gerçekleştirilecektir.
  •  Toplantı detayları aşağıda verildiği gibi olup katılım zorunludur.
  • Toplantıya katılmayan öğrencilerimiz süreçteki tüm işlemlerden kendileri sorumlu olacaktır.

Oryantasyon Toplantısı Detayları:

• Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği için toplantımız 23 Mayıs 2019 Perşembe günü Mavi Salonu’nda 10.00-12.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.
  • Toplantıda Erasmus+ hareketliliğiniz öncesi  işlemler ile hareketlilik kuralları anlatılacaktır. Bu nedenle toplantıya katılmanız çok önemlidir.
  • Ofisimize kabul mektubu ulaştırmış tüm adaylar ile kabul mektubu için girişimleri devam eden öğrencilerimizin toplantıya katılmaları gerekmektedir.
  • Kontenjan dolmasına rağmen kabul mektuplarını Ofisimize ulaştıran ve “zero grant”-sıfır hibe ile Erasmus+ Staj Hareketliliğine katılmak isteyen adayların da toplantıya katılması gerekmektedir.

Staj Hareketliliği Toplantısına katılması gereken öğrenci listesi için tıklayınız.