Güneydoğu Asya’nın en büyük eğitim fuarı APAIE 2019 isimli konferansa üniversitemizin tanıtımı ve işbirliklerinin geliştirilmesi için katılım sağladı.

Universiti Teknologi Malaysia (UTM)’nın ev sahipli yaptığı fuara Atatürk Üniversitesi Erasmus+ Değişim Program Sorumlusu Öğr. Gör. Pınar UÇAK katılım sağladı. APAIE 2019, 82 ülkeden yükseköğretim kurumu ile 3 bin 500 katılımcıyı ağırladı.

Fuarda yer alan “Education in Turkey” standında yer alan Atatürk Üniversitesi, birçok farklı ülkeden üniversiteyle görüşme gerçekleştirmiş ve Atatürk Üniversitesi’nin uluslararasılaşmasına katkıda bulunan ikili ilişkiler temasında bulunarak konferansı tamamlamıştır.

[rl_gallery id=”6244″]