Islak imzalı itiraz dilekçeleri kargo ya da elden aşağıdaki adreste belirtilen Dış İlişkiler Ofisi’ne ulaşmadığı takdirde dilekçeler dikkate alınmayacaktır!

ATAYÖS 2019 sonuçlarına itiraz etmek isteyen öğrenci adayları aşağıda şablonu verilen itiraz dilekçe formunu doldurtuktan sonra ıslak imzalı olarak taratıp yos@atauni.edu.tr mail adresine göndermesi ve aşağıda belirtilen Dış İlişkiler Ofisi adresine kargo ile göndermesi gerekmektedir.

• Dilekçe yos@atauni.edu.tr mail adresine gönderilecek,
  • Dilekçe 29 Mayıs 2019 tarih saat 17.00’e (Türkiye saati ile) kadar gönderilecek,
  • Dilekçe dili Türkçe olacak,
  • Dilekçe şablonu resmi web sitesinde http://oia.atauni.edu.tr/atayos/ bulabilirsiniz (Dilekçe şablonu için tıklayınız),
  • Sınav Sonuç İtirazı dilekçelerin posta yolu ile ıslak imzalı nüshasını aşağıda belirtilen ofis adresine 10 gün (3 Haziran 2019 mesai bitimine kadar) içerisinde gönderilmesi gerekmektedir.
  • Dilekçede aday NO, pasaport/kimlik NO, Ad, Soyad, mail adresi, güncel tarih ve imza bulunması gerekmektedir.
    Yukarıda belirtilen maddeleri uymayan ya da eksik uygulayan dilekçeler dikkate alınmayacaktır.

SINAV İTİRAZ SÜRESİ

Sınav sorularına ve sınav sonucuna resmi olarak 3 günlük itiraz süreci verilmiştir. İtirazları tabloda belirtilen tarihler arasında dilekçe şeklinde ATAYÖS sınavının resmi e-mail adresi üzerinden kabul edilmesi ayriyeten Sınav Sonuç İtirazı dilekçelerin posta yolu ile ıslak imzalı nüshasını sayfamızda belirtilen ofis adresine 10 gün (3 Haziran 2019 mesai bitimine kadar) içerisinde gönderilmesi gerekmektedir. Islak imzalı nüshası ofisimize ulaşmadığı takdirde dilekçeler dikkate alınmayacaktır.

8.2 İtirazlar, Soru İtirazları Komisyonu tarafından karara bağlanır. Sonuçlar sistemde belirlenen e-mail adresi üzerinden adaylara dönüş yapılır.

Posta Adresi: Atatürk Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi Öğrenci İşleri Binası Kat: 2 25240 Yakutiye, Erzurum/TÜRKİYE
Adress: Atatürk University Office of International Affairs Student Affairs Building 2nd Floor 25240 Yakutiye, Erzurum/TÜRKİYE