Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörlüğü bünyesinde “Kısmi Zamanlı Öğrenci” statüsünde çalışmak üzere başvuruda bulunmak isteyen aşağıda verilen şartları sağlayan üniversitemiz öğrencileri kişisel bilgi ve becerilerinin yer aldığı CV ile birlikte en geç 13 Ekim 2023 Cuma günü mesai bitimine kadar Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörlüğü İdari İşler birimine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Değişim Programları Destek Personeli Başvuru şartları:

• İngilizce Dil seviyesi en az B1 olması,
  • Genel not ortalaması AGNO en az 2.50 ve üzeri olması,
  • Bilgisayar kullanma becerisi “ofis programları” kullanabilir olması,

Bilgi İşlem Destek Personeli Başvuru şartları:

• Genel not ortalamasının (AGNO) en az 2.50 ve üzeri olması,
  • Başvuru yapacak adayların bilgisayar bilimleri alanındaki ilgili bölümlerde okuyor olmaları gerekmektedir. Tercihen Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri ve Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü öğrencisi olması,
  • Tercihen, WordPress ve Photoshop bilgisine sahip olması,

NOT:

• Başvuruda bulunacak öğrencilerin haftada mesai saatleri içerisinde en az 6, en fazla 10 saat çalışma için uygun olmaları gerekmektedir.
  • Son sınıf öğrencilerin başvuruları kabul edilmemektedir.