Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörlüğü bünyesinde Kısmı Zamanlı Öğrenci Statüsünde çalışmak üzere başvuruda bulunup hak kazanan öğrencilerin listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörlüğü bünyesinde 2023/2024 eğitim öğretim yılı güz döneminde Kısmı Zamanlı Öğrenci Statüsünde çalışmak üzere başvuruda bulunup hak kazanan listede adı geçen üniversitemiz öğrencileri Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörlüğü İdari İşler birimine ivedilikle “Kısmı Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Sözleşmesi doldurup, Halk Bankası Üniversite Şubesinden TL Hesabı açarak hesap bilgilerini gösteren dekont ile birlikte teslim etmeleri gerekmektedir.

Kısmi zamanlı öğrenci çalışma sözleşmesi için tıklayınız.

Kısmi zamanlı öğrenci Asil/Yedek listesi için tıklayınız.

Not: Yedek Listede yer alan öğrenciler “1 ay içerisinde” ihtiyaç duyulması halinde aranacaktır.