Devam etmekte olan “2021 yılı KA130 Uzaktan Eğitim Yükseköğretim Hareketlilik Konsorsiyumu Projesi” kapsamında yerleştirme sonuçları aşağıda verilmiştir. İlgili proje kapsamında Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi (BÖTE) bölümü doktora öğrencileri için “3 staj hareketliliği” kontenjanımız mevcuttur. Staj hareketliliği için adayların min. 5 maks. 7 günlük hareketlilikleri hibelendirilecektir. Faaliyetin 14. gününe kadar günlük hibe miktarı 70 Avro’dur.

– Geçen seneki dil sınavı/ YDS/YÖKDİL sonuçlarını kullanan adayların Erasmus+ puanları; %50 akademik not ortalaması (AGNO) ve %50 Online Dil Sınavı puanlarının ağırlıklı ortalamasına istinaden hesaplanmıştır.

–  Başvuru aşamasındaki AGNO’ nuz dikkate alınmıştır.

– Staj Hareketliliğinden yararlanacak öğrencilerimiz “Atauni Dio” isimli YouTube kanalından 2023/2024 Akademik Yılı Staj Hareketliliği öğrencileri için gerçekleştirilen oryantasyon toplantısı tekrarını izleyebilirler.

Yerleştirme Listesi:

TCKN Ad Soyad Eğitim Türü Oğrenci No Sınıf Bölüm Fakülte/Ens Not Ortalaması Durum Sonuç Puan
499***50 Ed*** Sak*** Şim*** Doktora 190***05 TEZ AŞAMASI Bilgisayar Ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi (Dr) Eğitim Bilimleri Enstitüsü 82.50 (3.25) Tamamlanmış Kabul Hibeli 75,25

Kısa Süreli Doktora Staj Hareketliliği Yerleştirme Listesi görüntülenmiyor ise indirmek için tıklayınız.