2023/2024 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği kapsamında geçtiğimiz aylarda adayların ön yerleştirmeleri öngörülen kontenjanlar üzerinden yapılmış, üniversitemize tahsis edilecek hibe miktarının kesinleşmesi üzerine nihai yerleştirmeler tamamlanmıştır.

– Öğrenim Hareketliliğinden yerleştirmesi yapılan ve Bahar Dönemini tercih eden adayların Bahar Dönemi içerisinde gerçekleştirmekten vazgeçtikleri hareketlilikleri için feragat edebilecekleri son tarih 8 Eylül 2023 Cuma günüdür. İlgili tarih sonrasında zamanında feragat etmeyen adaylar “Hareketliliğe seçildiği halde süresinde feragat bildiriminde bulunmaksızın hareketliliğe katılmama” değerlendirme kriterine istinaden yapacakları yeni başvurularında -10 puan uygulamasına tabi olacaklardır.

– Ek Yerleştirme sonucunda “Yedek” durumunda kalan adaylar “Zero Grant” yani “Hibesiz” olarak hareketlilikten yararlanabilmektedir. Hibesiz olarak hareketlilik gerçekleştirmek isteyen söz konusu adaylar erasmus@atauni.edu.tr  adresine taleplerini mutlaka iletmelidir. “Hibesiz” durumundaki adaylar ise ilk yerleştirme işlemi sonrası hibesiz olarak hareketlilik gerçekleştirmek istediklerini tarafımıza bildiren adaylardır.

Nihai yerleştirme sonuçları için tıklayınız.