“2022-2023 KA131 ve 2022 yılı KA171 Projeleri” kapsamında 2023/ 2024 Akademik Yılı Güz ve Bahar Dönemleri staj hareketliliği için toplam kontenjanımız 15 kişi olup, sonuç listesinde “Staj İçin Kabul Mektubu Beklenmektedir” durumunda olan öğrencilerimiz 22 Mayıs- 16 Haziran 2023 tarihleri arasında kabul mektuplarını “erasmus@atauni.edu.tr” adresine iletmişlerdir.

– KA131 Programı kapsamında staj hareketliliği gerçekleştirecek öğrencilerimiz için hareketliliğinizi gerçekleştirebileceğiniz son tarih proje bitim tarihi olan 31/07/2024’tür. Faaliyet süresi, her bir öğrenim kademesi için (lisans, yüksek lisans ve doktora) ayrı ayrı geçerli olmak üzere min. 2 ile maks. 12 ay arasında bir süredir. Koordinatörlüğümüze tahsis edilen hibe doğrultusunda 3 ay süreli stajlarınız hibelendirilecektir fakat daha uzun süreli staj hareketliliği planlayan adaylar hareketliliklerine “zero grant” yani hibesiz olarak devam edebilecektir.

– Mayıs ayında gerçekleştirilen oryantasyon toplantısında da belirtildiği üzere öğrencilerimizin yoğun taleplerini karşılamak amacıyla ek kaynak tahsis edilmiş olup, sırası ile yedek listedeki ilk 4 adaya hibeli olarak hareketlilik gerçekleştirme hakkı tanınmıştır.

– Staj Hareketliliğinden yararlanacak öğrencilerimiz için Mayıs ayı içerisinde bir oryantasyon toplantısı düzenlenmiştir. Toplantıya katılım sağlamayan adaylar hazırlık süreçlerinden kendileri sorumlu olup, toplantı kaydına “atauni dio” YouTube kanalından ulaşabilirler.

Kabul mektubu alarak hareketlilik hazırlıklarına başlayacak adayların evraklarını vize görüşmesi öncesi tek seferde erasmus@atauni.edu.tr adresine e-mail ile göndermeleri gerekmektedir. Adayların hareketlilik evrakları elden teslim alınmayacaktır.

Staj Hareketliliği Asıl ve Yedek güncel liste için tıklayınız.