Devam etmekte olan “2022 yılı KA130 Uzaktan Eğitim Yükseköğretim Hareketlilik Konsorsiyumu Projesi” kapsamında 20 Şubat 2024 tarihine kadar başvuruları alınan kısa süreli staj hareketliliği yerleştirme sonuçları aşağıda verilmiştir. Devam etmekte olan “2022 yılı KA130 Uzaktan Eğitim Yükseköğretim Hareketlilik Konsorsiyumu Projesi” kapsamında Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi (BÖTE), Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği ve Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü doktora öğrencileri için “4 staj hareketliliği” kontenjanımız mevcuttur. İlgili proje kapsamında staj hareketliliği için adayların min. 5 maks. 18 günlük hareketlilikleri hibelendirilebilecektir. İlan edilen kontenjanın altında katılımcı başvuru yaparak değerlendirme sürecini geçtiğinden her bir katılımcı 18 güne kadar desteklenebilecektir. Faaliyetin 14. gününe kadar günlük hibe miktarı 70 Avro’dur, faaliyetin 15. günü itibariyle günlük hibe miktarı 50 Avro’dur.

– Dil Sınavına katılan ya da geçen seneki dil sınavı/ YDS/YÖKDİL sonuçlarını kullanan adayların Erasmus+ puanları; %50 akademik not ortalaması (AGNO) ve %50 Online Dil Sınavı puanlarının ağırlıklı ortalamasına istinaden hesaplanmıştır.

–  Başvuru aşamasındaki AGNO’ nuz dikkate alınmıştır.

– Bu doğrultuda 6 Mart 2024 Çarşamba mesai bitimine kadar öğrencilerimizin gerçekleştirmek istemediği hareketlilikler için feragat taleplerini ve sonuçlara itirazlarını Dış İlişkiler Ofisi, Erasmus+ Programı’na ait “erasmus@atauni.edu.tr” adresine e-mail olarak göndermeleri gerekmektedir.

– Adaylar kabul mektuplarını 28 Mart 2024 tarihine kadar e-mail üzerinden erasmus@atauni.edu.tr adresine gönderilmelidir. Elden kabul mektubu teslim alınmayacaktır.

Adayların hareketliliklerini gerçekleştirebilecekleri son tarih proje bitim tarihi olan 31/07/2024’tür.

Kısa Süreli Doktora Staj Hareketliliği Yerleştirme Listesi için tıklayınız.