2024/2025 Akademik Yılı Erasmus+ Programı KA131 ve KA171 Projeleri Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği kapsamında 29 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 23:59’a kadar öğrencilerimizin gerçekleştirmek istemediği hareketlilikler için feragat dilekçelerini ve ön yerleştirme yapılan adaylar için taahhüt dilekçelerini teslim almış bulunmaktayız.

– Ek yerleştirme sonrasında yapılan ön yerleştirmeler de öngörülen kontenjanlar üzerinden yapılmıştır bu doğrultuda nihai kontenjanlar üniversitemize tahsis edilecek hibe duyurumuna göre değişiklik gösterebilir.

– Öğrenim Hareketliliğinden ek yerleştirme sonrasında ön yerleştirmesi yapılan adayların imzaladıkları taahhüt dilekçelerini 10 Mayıs 2024 Cuma günü saat 17:00’a kadar erasmus@atauni.edu.tr adresine e-mail göndermeleri gerekmektedir.  Dilekçe ulaştırmayan adaylar hakkından feragat edilmiş sayılacaktır.

– Ek Yerleştirme sonucunda “Yedek” durumunda kalan adaylar “Zero Grant” yani “Hibesiz” olarak hareketlilikten yararlanabilmektedir. Hibesiz olarak hareketlilik gerçekleştirmek isteyen söz konusu adaylar erasmus@atauni.edu.tr  adresine taleplerini mutlaka iletmelidir. “Hibesiz” durumundaki adaylar ise ilk yerleştirme işlemi sonrası hibesiz olarak hareketlilik gerçekleştirmek istediklerini tarafımıza bildiren adaylardır.

– Staj Hareketliliği için bir önceki ilanımızda verilen tüm detaylar aynı şekilde geçerliliğini korumaktadır. Kabul mektubu teslim tarihleri 22 Nisan- 31 Mayıs 2024’tür.

2024 KA131 Projesi Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Ek Yerleştirme (Ön Yerleştirme) Sonuçları için tıklayınız.

2022-2023 KA171 Projeleri Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Ek Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız.

2023 yılı KA131 Projesi Öğrenci Staj Hareketliliği Ek Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız.

Taahhüt dilekçesi için tıklayınız. (Sadece 2024 KA131 Projesi Öğrenci Öğrenim Hareketliliği kapsamında ek yerleştirme sonrası “ön yerleştirmesi” yapılan adaylar tarafından doldurulacaktır. Diğer hareketlilik ve proje türlerinden kesin yerleştirmesi yapılan adaylar dilekçe teslim etmeyecektir.