“2023 yılı KA131 Projesi” kapsamında 2024/ 2025 Akademik Yılı staj hareketliliği için 5 Temmuz 2024 tarihine kadar ek yerleştirmesi yapılan adayların kabul mektupları teslim alınmış olup, sonuç listesinde yedekten yerleştirmesi yapılarak “Kabul Mektubu Beklenmektedir” durumunda olan adayların 12- 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında kabul mektuplarını “erasmus@atauni.edu.tr” adresine iletmeleri beklenmektedir.

KA131 Programı kapsamında staj hareketliliği gerçekleştirecek öğrencilerimiz için hareketliliğinizi gerçekleştirebileceğiniz son tarih proje bitim tarihi olan 31/07/2025’tir.  Faaliyet süresi, her bir öğrenim kademesi için (lisans, yüksek lisans ve doktora) ayrı ayrı geçerli olmak üzere min. 2 ile maks. 12 ay arasında bir süredir. Doktora hareketliği kapsamında sadece doktora öğrencileri 5-30 gün arasında kısa süreli hareketlilik yapabilmektedir.

– Koordinatörlüğümüze tahsis edilen hibe doğrultusunda 3 ay süreli stajlarınız hibelendirilecektir fakat daha uzun süreli staj hareketliliği planlayan adaylar hareketliliklerine “zero grant” yani hibesiz olarak devam edebilecektir.

– Staj Hareketliliğinden yararlanacak öğrencilerimiz için Mayıs ayı içerisinde bir oryantasyon toplantısı düzenlenmiştir. Toplantıya katılım sağlamayan adaylar hazırlık süreçlerinden kendileri sorumlu olup, toplantı kaydına https://oia.atauni.edu.tr/new/2024-2025-akademik-yili-erasmus-programi-ogrenim-ve-staj-hareketlilikleri-oryantasyon-toplantisi/ linkinden ulaşabilirler.

– Kabul mektubu alarak hareketlilik hazırlıklarına başlayacak/ başlayan adayların evraklarını vize görüşmesi öncesi tek seferde erasmus@atauni.edu.tr adresine e-mail ile göndermeleri gerekmektedir. Adayların hareketlilik evrakları elden teslim alınmayacaktır.

Staj Hareketliliği güncel ek yerleştirme listesi için tıklayınız.