Koordinatörlüğümüz tarafından yürütülmekte olan Erasmus+ Programı Programla İlişkili Olmayan Üçüncü Ülkeler ile Yükseköğretim Öğrenci ve Personel Hareketliliği Projesi kapsamında (KA171) 2017 yılından bu yana Rusya’da bulunan yükseköğretim kurumları ile üniversitemiz arasında öğrenci ve personel değişimi sağlanmaktadır. Bu kapsamda Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Taşkın ÖZTAŞ ve Erasmus+ Programı Sorumlusu Öğr. Gör. Pınar UÇAK Moskova’da bulunan Moscow City University, Moscow Polytechnic University, Ryazan’da bulunan Ryazan State Agrotechnological University Named after P.A.Kostychev ve St. Petersburg şehrinde bulunan St. Petersburg State University’e 2022 ve 2023 yılları KA171 projeleri öğrenci ve personel hareketliliklerinin planlamasının yanı sıra ortak diploma ve Erasmus+ kapasite geliştime projeleri ile ilgili görüşmelerde bulunmak üzere ziyaret gerçekleştirmiştir.