Üniversitemizin uluslararasılaşma stratejisi doğrultusunda yürüttüğümüz tanıtım faaliyetleri kapsamında, 26-28 Kasım 2022 tarihleri arasında Fas’ın Kazablanka ve Marakeş şehirlerindeki “Uluslararası Eğitim Fuarları”na katılım sağlandı.

Kazablanka şehrinde düzenlenen fuara Rektörümüz Prof. Dr. Ömer ÇOMAKLI da katılımlarıyla şereflendirirken, Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Taşkın ÖZTAŞ, Yabancı Öğrenciler Program Sorumlusu Öğr. Gör. Çağdaş ÖNCÜ ve Erasmus+ Program Sorumlusu Öğr. Gör. Pınar UÇAK da fuarda hazır bulundu.

Faslı öğrenciler fuarda Atatürk Üniversitesi’ne yoğun ilgi gösterdiler. Özellikle Türkiye ve Türk kültürüne ilgi duyduklarını belirten öğrenciler, lisans ve lisansüstü eğitimlerini Atatürk Üniversitesi’nde sürdürebilmek adına bilgi edindiler.