“2023 yılı KA131 Projesi” kapsamında 2024/ 2025 Akademik Yılı staj hareketliliği için 31 Mayıs 2024 tarihine kadar yerleştirmesi yapılan adayların kabul mektupları teslim alınmış olup, sonuç listesinde yedekten yerleştirmesi yapılarak “Kabul Mektubu Beklenmektedir” durumunda olan adayların 11 Haziran- 5 Temmuz 2024 tarihleri arasında kabul mektuplarını “erasmus@atauni.edu.tr” adresine iletmeleri beklenmektedir.

KA131 Programı kapsamında staj hareketliliği gerçekleştirecek öğrencilerimiz için hareketliliğinizi gerçekleştirebileceğiniz son tarih proje bitim tarihi olan 31/07/2025’tir.  Faaliyet süresi, her bir öğrenim kademesi için (lisans, yüksek lisans ve doktora) ayrı ayrı geçerli olmak üzere min. 2 ile maks. 12 ay arasında bir süredir. Doktora hareketliği kapsamında sadece doktora öğrencileri 5-30 gün arasında kısa süreli hareketlilik yapabilmektedir.

– Koordinatörlüğümüze tahsis edilen hibe doğrultusunda 3 ay süreli stajlarınız hibelendirilecektir fakat daha uzun süreli staj hareketliliği planlayan adaylar hareketliliklerine “zero grant” yani hibesiz olarak devam edebilecektir.

– Staj Hareketliliğinden yararlanacak öğrencilerimiz için Mayıs ayı içerisinde bir oryantasyon toplantısı düzenlenmiştir. Toplantıya katılım sağlamayan adaylar hazırlık süreçlerinden kendileri sorumlu olup, toplantı kaydına https://oia.atauni.edu.tr/new/2024-2025-akademik-yili-erasmus-programi-ogrenim-ve-staj-hareketlilikleri-oryantasyon-toplantisi/ linkinden ulaşabilirler.

– Kabul mektubu alarak hareketlilik hazırlıklarına başlayacak/ başlayan adayların evraklarını vize görüşmesi öncesi tek seferde erasmus@atauni.edu.tr adresine e-mail ile göndermeleri gerekmektedir. Adayların hareketlilik evrakları elden teslim alınmayacaktır.

Staj Hareketliliği güncel listesi için tıklayınız.